" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here
mungkin cinta saya tidak seagung cinta Nabi Muhammad kepada Siti khadijah..tidak sehebat cinta Zulaikha kapada Nabi Yusof, tapi apa yang saya tahu, saya dah jatuh cinta dekat awak ;)



Gaisss}
24 Dec 2015 | 12/24/2015 12:16:00 pm | 2Comment

Assalammualaikum . hai gaiss . lamanya tak berblogger gituuu . last update time aku sem 1 . sekarang dah pun sem 4 . Baiklah . rasanya kali ni aku still nak cita pasal study aku juga lah . act stress juga jadi architecture student ni. macam-macam perasaan aku rasa . kadang-kadang rasa happy , bersemangat but sometime rasa give up teramat sangat . huhuhu. mybe time table agak pack kot. dengan lec pun boleh tahan cerewetnyaa . terclash due date submit assigment bagai. tu rasa serabut tak terurus gituu. tu jaa lah . k tata ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

**nahh hakak payung gambaq time buat site analysis for history architecture subject dekat taman mini melaka

**ni paling comei time shoot video untuk role play subject BI